Terveisiä täältä tuutoroinnin parista!

Syyskuu on vierähtänyt ainakin meillä tuutoreilla – ja ehkä myös fukseilla – aika moisessa tapahtumien mylläkässä. Olemme yrittäneet tarjota mahdollisuuksia tutustua niin muihin fukseihin kuin vanhempiin opiskelijoihinkin sekä juhlimisen että muiden aktiviteettien parissa. Hauska uusi kokeilu oli Interaktion kanssa yhteistyössä järjestetty Turistina Tampereella -kierros, joka keräsi mukavasti pyöräilyintoisia fukseja ja tuutoreita tutustumaan kohteisiin, jotka itseään kunnioittavan tamperelaisen, ainakin ideointiryhmän mielestä, kuuluu tuntea.

Turistina Tampereella -kierroksen reippaat polkijat

Viime viikolla koettiin yliopiston ensimmäisen vuoden kohokohta, kun fuksiaisia juhlittiin Amazing Race -teemalla ensin Sorsapuistossa, josta siirryttiin salaiseen jatkopaikkaan, jonka sijainti on edelleenkin vain paikalla olleiden tiedossa. Innokkaimmat juhlijat lähtivät vielä jatkamaan iltaansa, vaikkakaan minulle ei ikinä selvinnyt, toiko meluisa huutoäänestys sitten lopputulokseksi Semaforin vai Klubin...

Tämän syksyn tuutorointitapahtumat huipentuvat ensi viikolla pidettäviin fuksisitseihin, joissa tarkoituksenamme on perehdyttää uusia opiskelijoita akateemisten pöytäjuhlien saloihin vanhempien opiskelijoiden tuella ja opastuksella. Toivottavasti saamme edes osan monenkirjavista sitsilauluista juurrutettua päähänne, jossa ne sitten pyörivätkin lopun vuotta – ainakin allekirjoittaneen omakohtaisella kokemuksella.

Syksy ei kuitenkaan lopu sitseihin, vaan vielä loppuvuodestakin riittää ohjelmaa, jos ei varsinaisesti tuutoroinnin saralla, niin muuten tapahtumavastaaviemme järjestäminä. Tulossa on esimerkiksi tuutorkahveja, pubirundia, ekskursiota TAYSsiin sekä tietysti legendaariset TaSO-päivät. Entä mitä ohjelmaa juuri sinä kaipaisit loppusyksyksi, tuutorointiin liittyen tai muuten vaan?

Hyvää syksyn jatkoa sateeseen toivottavat tuutorvastaavat!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kokemuksia sosiaalityön harjoittelusta

SOS ry:llä on uudet nettisivut!